Медиумите Осврти

iSafe Keylogger УЈП (v6.1.1) е оценет 4,5 ѕвезди од CNET уредници.

"Ги исполнуваат само за секој еден од вашиот компјутер следење на софтвер потреби" ( Прочитај повеќе ) --Topher Кеслер, 19 Октомври 2016