Превземи Isafe Keylogger: Песна и ги надгледувате вашите Интернет и компјутерски активности

Превземи Најдобра Keylogger за заштита на децата на интернет и следење на вработените

Free Download (5.0M)
Купи Full Version (79,95 $)

Коментари корисникот

"Прекрасен алатка за следење на децата на интернет, да се знае каде одат!" ( Повеќе ) - Ј. Денисон, Лексингтон, Кентаки

"Мислам дека Isafe Keylogger ќе биде голем хит. Таа снима сето она што е направено, нешто што може да зависи од годините што доаѓаат, кој ќе ми помогне да се знае кој е на мојот компјутер и она што тие го прават на неа. Јас Ви благодариме за прекрасен шпионираат програма "(. Повеќе ) - С. Bracken, Далас, Тексас

Добитник е на наградите

Најдобро продаваниот keylogger награди Награди на Isafe Keylogger