Превземи Isafe Keylogger: Песна и ги надгледувате вашите Интернет и компјутерски активности

Превземи слободен Keylogger за заштита на децата на интернет и следење на вработените

Free Download (3.0 m)

Коментари корисникот

  • "По користењето на Вашиот софтвер за некое време јас би сакал да ти знаеш дека е најдобар софтвер за следење Го употребив до денес. Тоа не само што зема на Фејсбук разговор логови но, исто така, Фејсбук лозинка дури и посета во приватното владата! И благодарност за вашата три-годишна лиценца! Тоа е голема и прифатлива! "

    - Marco

    Повеќе Keylogger Осврти

Добитник е на наградите

Top10 KeyloggerComparisons & Осврти